Filmpje DigiVitaler voor partners

Vergelijken
13 oktober 2021
Er is nu een filmpje over DigiVitaler, lesprogramma over digitale zorg van Stichting Digisterker. Hiermee kun je jouw partners informeren over wat de bibliotheek voor hen en hun cliënten kan betekenen in het versterken van digitale vaardigheden. Door samenwerking en goede verwijsafspraken te maken, kan de bibliotheek meer mensen bereiken.

Het filmpje is gericht op de professional. Er wordt nog nagedacht over een filmpje voor eindgebruikers. Bekijk het filmpje op YouTube of download het filmpje via de marketingtoolkit DigiVitaler op de portal Landelijke huisstijl (inlog nodig, aan te vragen via de homepage).
Gebruik het in een presentatie, mailing of gesprekken.

DigiVitaler, logo

Personaliseren

Je kunt het filmpje gebruiken zoals het is, maar je kunt het ook personaliseren met je eigen logo en de contactgegevens van jouw bibliotheek. Ga hiervoor naar: https://digivitaler.nl/promovideo/ en vul gemakkelijk zelf het logo, contactgegevens en eventueel extra tekst in. Superhandig!.

Het lesprogramma

Met het lesprogramma DigiVitaler maken mensen kennis met digitale zorg. Via korte filmpjes en boekjes met uitleg leren zij de mogelijkheden van digitale zorg kennen. Door ermee te oefenen, leren ze het ook zelf te gebruiken en vergroten ze hun zelfvertrouwen. Het lesprogramma bestaat uit korte lessen die elk een vorm van digitale zorg behandelen.Bijvoorbeeld over Thuisarts.nl, Apotheek.nl, gezondheids-apps, het videoconsult en het patiëntenportaal van de huisarts en van het ziekenhuis.