Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Filmpje en marketingtoolkit Zoek Werk

Nieuwsbericht
Vergelijken
4 februari 2022
Het programma Zoek Werk van De Levende Sollicitatiegids kan jouw bibliotheek gratis gebruiken, omdat het landelijk is ingekocht door de KB. Je kunt deze sollicitatietraining op A1-niveau inzetten voor mensen met maximaal mbo4-niveau die (weer) willen deelnemen aan de arbeidsmarkt. Zij kunnen zelf oefenen met de online video’s, in hun eigen tempo, zelfstandig of met begeleiding. Bekijk het praktijkfilmpje van Bibliotheek Hengelo en gebruik de aangevulde toolkit.
Inhoudsblokken
Man werkt aan werkbank met gereedschappen

Wij merken dat bibliotheken het nog lastig vinden programma Zoek Werk toe te passen.
In dit filmpje vertellen Peter Bonekamp van de Bibliotheek Hengelo en Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids meer over het Zoek Werk en hoe je het in kunt zetten. 

De marketingtoolkit Zoek Werk is uitgebreid met banners voor de website en social en narrowcasting. De uitingen zijn makkelijk aanpasbaar met eigen teksten en het bibliotheeklogo. Verder kregen de materialen het juiste logo van De Levende Sollicitatiegids.

Van De Levende Sollicitatiegids is ook het programma Walk&Talk landelijk ingekocht door de KB.
Dit programma is in coronatijd uitgebreid met Samen solliciteren met Walk&Talk. Hierin kunnen werkzoekenden op een online leerplatform in hun eigen tempo oefenen, met elke werkdag een ondersteunende sessie.