Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Gezocht: bibliotheek die werkt met SkillsTown online trainingen

Nieuwsbericht
Vergelijken
2 maart 2023
SkillsTown presenteert op 18 april zijn aanbod voor leden en niet-leden van de bibliotheek. Het gaat om een ruim pakket gratis online trainingen met de focus op meedoen op de arbeidsmarkt. Hiervoor zoeken we een bibliotheek die ‘iets’ doet met deze trainingen en collega's hierover wil vertellen.
Inhoudsblokken
Vrouw en man bekijken tablet

De presentatie vindt plaats tijdens Trefpunt Live! op 18 april van 13.00 tot 14.00 uur. Het SkillsTown-aanbod bestaat uit een ruim pakket gratis online trainingen

Ervaringen

Waar we vooral benieuwd naar zijn: gebruik je de trainingen in de programmering van jouw bibliotheek of in inloopspreekuren? Promoot je ze actief om deelnemers te werven? Besteed je aandacht op de website of in de nieuwsbrief aan de tijdelijk extra gratis trainingen, zoals het pakket Word financieel fit
Iedere vorm van inzet van dit SkillsTown-aanbod is interessant voor de presentatie, om andere bibliotheken te inspireren. 

In totaal staat er 25 minuten voor, gedeeld met een korte algemene introductie verzorgd door SkillsTown, en tijd voor vragen. 

Reacties

Wil je collega-bibliotheken vertellen over wat jullie met of rond deze SkillsTown-trainingen organiseren? 
Stuur dan een bericht aan Karin Ottenhoff. 
Veel dank voor je reactie!