Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Gratis trainingen Financieel fit tot eind 2023

Nieuwsbericht
Vergelijken
25 mei 2023
Het extra aanbod in de online leeromgeving van SkillsTown blijft heel 2023 beschikbaar. Dit in tegenstelling tot eerder bericht waarin we 28 mei als einddatum noemden. Het gaat om 3 webinars en 1 podcast voor wie (beter) met geld wil omgaan. De modules maken deel uit van het uitgebreide pakket online trainingen van SkillsTown dat de KB inkoopt.
Inhoudsblokken
Vrouw met scherm met 3 spaarvarkentjes

Om mensen in financieel lastige tijden te helpen, heeft SkillsTown de 4 trainingen tijdelijk toegevoegd aan het pakket online trainingen dat de KB inkoopt. Al deze trainingen zijn gratis beschikbaar voor iedereen in Nederland. Na het inloggen in de leeromgeving worden de 4 trainingen direct getoond. Deelnemers kunnen deze extra trainingen tot 31 december 2023 volgen.

Trainingen Word financieel fit

Webinars

  • Financieel fit: schulden aanpakken en voorkomen - Hoe breng je schulden in kaart en hoe kom je er vanaf? En hoe voorkom je schulden? In dit webinar geeft financieel coach Monica Helbig tips en adviezen om schulden aan te pakken.
  • Financieel fit voor de toekomst - Hoe ga je om met (plotselinge) veranderingen in je financiële situatie? Hoe stel je een toekomstbestendig budgetplan op? In dit webinar helpt financieel coach Monica Helbig de deelnemer op weg naar een financieel fitte toekomst.
  • Financieel fit: in 6 stappen grip op je geld - Hoe krijg je meer grip op je persoonlijke financiën? Hoe zorg je ervoor dat je maandelijks (meer) geld overhoudt om te sparen of voor noodzakelijk reserveringen? In dit webinar geeft financieel coach Monica Helbig een stappenplan om financiële rust te creëren.

Podcast

  • Financieel fit: werknemers met geldzorgen helpen - Hoe herken je als werkgever of HR-verantwoordelijke werknemers met geldzorgen? Wat zijn belangrijke signalen die hierop wijzen? En hoe kun je medewerkers hiermee helpen? In deze podcast geeft financieel coach Monica Helbig tips en adviezen.

Lees meer over het pakket online trainingen van SkillsTown en hoe mensen toegang kunnen aanvragen.