Informatie voor het bibliotheeknetwerk

IDO-campagne april-mei 2023

Nieuwsbericht
Vergelijken
8 maart 2023
De tweede periode van de landelijke IDO-campagne loopt van 17 april tot 7 mei. Begin april wordt de marketingtoolkit uitgebreid met nieuwe materialen voor jongeren.
Inhoudsblokken
Jongen in bibliotheek

De details van de komende campagne vind je in de Handreiking lokale mediastrategie en campagne IDO.

Naast de tv-spotjes voor ouderen, laaggeletterden en hun sociale omgeving, is er een online campagne voor jongeren en nieuwe Nederlanders. Begin april komen er in de marketingtoolkit IDO nieuwe spotjes, posters en flyers voor jongeren bij. De beelden zijn opgenomen in de bibliotheek van Den Helder, School 7. 

De materialen van Klik & Tik (Oefenen.nl), Werken met de e-overheid en DigiVitaler (beide van Digisterker), en de IDO-campagnematerialen zijn aangepast aan de verrijkte huisstijl

De social en online campagne verwijzen naar de landingspagina www.informatiepuntdigitaleoverheid.nl voor een IDO in de buurt. Deze pagina verwijst vervolgens naar www.hetinformatiepunt.nl. Naast de IDO-dienstverlening vinden mensen hier het brede aanbod rond basisvaardigheden voor volwassenen zoals spreekuren, trainingen, workshops enzovoort, op alle participatiethema’s.  

Gebruik de Handreiking om jullie eigen aanbod (en van partners) nog beter zichtbaar te maken. 

Bekijk ook de blueprintpagina's IDO voor publiek en IDO Baliemenu op MetdeKB.