Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Inspiratiewebinar Media Ukkie Dagen 2022

Nieuwsbericht
Vergelijken
26 november 2021
Op 20 januari 2022 van 15.00 uur tot 16.30 uur organiseren Netwerk Mediawijsheid, KB, Cubiss en het SPN kernteam 0 tot 12 (BoekStart) een inspiratiewebinar voor bibliotheken in het kader van de Media Ukkie Dagen.
Inhoudsblokken

 

De Media Ukkie Dagen (25 maart t/m 1 april 2022) zijn een initiatief van Netwerk Mediawijsheid om aandacht te vragen voor de mediaopvoeding van kinderen van 0-6 jaar. Het thema dit jaar is: 'Swipe, stap, sprong'. 

Media Ukkie Dagen 2022

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor bibliotheekmedewerkers die zich bezighouden met mediaopvoeding van 0- tot 6-jarigen.

Programma

Netwerk Mediawijsheid geeft je meer uitleg over de Media Ukkie Dagen (MUD) en je krijgt veel tips hoe je hier als bibliotheek aan bij kan dragen. Drie bibliotheken leggen uit hoe zij hun activiteiten rondom de MUD vormgeven.

Daarnaast hebben we Toos van den Beuken van Bibliotheek Helmond-Peel gevraagd een presentatie te geven over meertaligheid en hoe je deze doelgroep kunt bereiken met het oog op de Media Ukkie Dagen. Na afloop ontvang je de vernieuwde actiegids voor bibliotheken. Deze gids is een leidraad voor bibliotheken om aan de slag te gaan met deze campagne en de bibliotheekrol richting de kinderopvang en ouders te realiseren.

Aanmelden

Donderdag 20 januari 2022 van 15 uur tot 16.30 uur

Meld je snel aan, want het maximum deelnemers is 150. Deelnemers die zich hebben aangemeld, ontvangen in de week van 20 januari 2022 een mail met de link naar het webinar.

Formulier