Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Kennismaken met Stephanie Kuijper

Nieuwsbericht
Vergelijken
7 september 2022
Stephanie Kuijper is op 1 september gestart bij de KB als opgavemanager Basisvaardigheden. Maak alvast kennis met haar.
Inhoudsblokken
Stephanie Kuijper, portretfoto

Ik ben Stephanie Kuijper en op 1 september ben ik bij de KB gestart als opgavemanager (programmamanager) Basisvaardigheden. Ik zie er enorm naar uit om met elkaar in het netwerk van bibliotheken en VOB, SPN en POI’s en de KB te werken op het domein Basisvaardigheden volwassenen.

Kort iets over mijzelf:

Al best even geleden deed ik de studie Algemene taalwetenschap, met specialisatie in taalverwerving en tweedetaalverwerving. Daarna heb ik verschillende banen gehad, met als rode draad dat er altijd een link was met leren en ontwikkelen, en met kwetsbare doelgroepen. Ik was onder meer leermiddelen­ontwikkelaar, uitgever voor de volwasseneneducatie, projectmanager Leven Lang Ontwikkelen in Noord-Oost Brabant, projectmanager Voortijdig schoolverlaten in dezelfde regio, en directeur bij een centrale ondersteunende afdeling in het mbo, bij het Koning Willem I College in Den Bosch.

Nu dus nieuw in de bibliotheeksector. In deze eerste dagen ben ik nog meer onder de indruk geraakt van wat er aan dienstverlening is. Nu al trots en heel veel zin om samen verder te bouwen. Tot snel!