Laatste week: subsidie Kwaliteitsimpuls laagtaalvaardige ouders

19 februari 2021
Je hebt nog één week om je aanvraag in te dienen voor de subsidie Kwaliteitsimpuls laagtaalvaardige ouders. Invullen kost weinig tijd: kies voor een van de voorbeelden en voeg een korte omschrijving toe. Maak er gebruik van!

De deadline voor het indienen is 28 februari. Met deze subsidie kan jouw bibliotheek de activiteiten rond de gezinsaanpak met een focus op laagtaalvaardige ouders, versterken en borgen. Er is voor elke bibliotheekorganisatie 4.200 euro beschikbaar. Dit bedrag kun je vooral gebruiken voor bestaande projecten en activiteiten die een extra impuls kunnen gebruiken. Het gaat om aanbod dat loopt van 1 januari tot en met 31 december 2021.

Inspiratie en voorbeelden nodig?

Moeder en dochtertje bekijken beeldscherm

Je kunt je laten inspireren door 8 succesvolle en kansrijke aanpakken van bibliotheken, met voorbeelden uit de praktijk en stappenplannen.

Lees meer over de regeling en alle mooie voorbeelden ter inspiratie.