Landelijk ingekochte educatieve content basisvaardigheden

26 februari 2021
De Inkoopcommissie heeft voor 4 jaar content ingekocht in het brede domein van basisvaardigheden. Uiteraard veel programma’s die jullie al kennen en gebruiken, maar ook minder bekende. Hiermee kunnen bibliotheken de gebruikers een diverser en op maat gemaakt aanbod bieden. In april kun je nader kennismaken met het pakket én de partners die de programma's aanbieden.

Het gaat om aanbod van 8 partners dat we nader toelichten, met informatie over de toegang tot de programma's. Die verschilt nu nog per partner en licentievorm. In de toekomst willen we dit eenvoudiger maken. Zie voor de kennismaking: Leer mij ze kennen, maand van de educatieve programma's

Bekijk de themapagina Landelijk ingekochte educatieve content Basisvaardigheden.

Leer mij ze kennen, animatietekening gezichten