Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Leer mij ze kennen, kijk vanmiddag mee

Nieuwsbericht
8 april 2021
De maand van de educatieve programma’s is in volle gang. Vanmiddag zijn er vanaf 13.00 uur deelsessies rond het thema Digitale basisvaardigheden. Op 15 april: Taal NT1 en NT2. 22 april is de laatste donderdagmiddag met als thema's Werk & Inkomen en Inburgering.
Inhoudsblokken

In totaal zijn er tot nu toe maar liefst bijna 1.100 aanmeldingen voor de maand in totaal. De reacties op de eerste middag zijn enthousiast.  Heb je afgelopen donderdag 1 april ook genoten van de plenaire kick-off? Met onder anderen Kees Tol, Yentle en de Boer, de ervaringen van twee digitaal-ambassadeurs en diverse deelsessies?

Leer mij ze kennen, animatietekening gezichten

Mocht je het evenement gemist hebben, op www.leermijzekennen.nl kun je zowel de live show als een aantal sessies inmiddels terugkijken.

Donderdag 8 april thema Digitale vaardigheden

Vandaag staan er nog veel meer interessante sessies op het programma. Deze middag staat in het teken van Digitale basisvaardigheden en start om 13.00 uur.

Je kunt kiezen uit maar liefst 13 talks en workshops! Naast sessies over digitale vaardigheden staan ook collectiebeleid, vrijwilligersbeleid, didactische vaardigheden, eenvoudig communiceren, het belang van gecijferdheid en de basistraining van Oefenen.nl weer op het programma.

Kijk alvast naar het programma en stem met je collega’s af wie welke sessie volgt.