Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Leer mij ze kennen, meld je aan

Nieuwsbericht
5 maart 2021
Graag nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan ‘Leer mij ze kennen’, maand van de educatieve programma’s. Een maand met online sessies op donderdagmiddag 1, 8, 15 en 22 april. Hierin krijg je overzicht van nieuw en bestaand educatief materiaal op het gebied van basisvaardigheden. Zodat je geïnspireerd, samen met je collega’s, het aanbod van jouw bibliotheek nog beter kunt toespitsen op de behoeften van de doelgroep.
Inhoudsblokken

Wat gaan we doen

Alle programma’s én aanbieders binnen het programma Bibliotheek en basisvaardigheden komen aan bod: taal, digitaal, werk, inburgering en gezondheid. Daarnaast is er ook aandacht voor thema’s als didactiek en collectioneren en presenteren we een nieuwe (online) leermiddelengids waarin al het aanbod overzichtelijk te vinden is.

Leer mij ze kennen, animatietekening gezichten

Wanneer

We trappen af met een landelijke kick off op 1 april  en daarna vullen we 3 donderdagmiddagen ( 8, 15 en 22 april) met sessies, workshops, filmpjes, podcasts, digitale marktkramen en nog veel meer. Elke donderdag staat een ander thema centraal.

Voor wie

Of je nu specialist basisvaardigheden bent, (digi)taalhuiscoördinator, bibliotheekmedewerker, vrijwilliger of marketeer. Je kunt individueel deelnemen, maar nog leuker is om samen met je collega’s en je vrijwilligers (online) af te spreken. De inschrijving is voor de hele maand, je kunt zelf kiezen welke sessies je volgt. 

Meedoen is leuk, leerzaam, inspirerend en gratis! 
Tot ziens in april!