Leer mij ze kennen, NT2 & Inburgering

12 maart 2021
Op donderdagmiddag 15 en 22 april kun je deelnemen aan sessies rond NT2 en Inburgering. Boom, Edia en Oefenen.nl presenteren hun programma's voor nieuwkomers. Het ITTA-onderzoek Aanbod basisvaardigheden voor anderstaligen wordt gelanceerd. En er zijn workshops rond taalcoaching en taalvrijwilligers.

Heb jij je al opgegeven voor ‘Leer mij ze kennen’, de maand van de educatieve programma’s? In april kun je elke donderdagmiddag online sessies volgen over bestaand en nieuw educatief materiaal op het gebied van basisvaardigheden. Zodat je geïnspireerd, samen met je collega’s, het aanbod van jouw bibliotheek nog beter kunt toespitsen op de behoeften van de doelgroep.

Leer mij ze kennen, animatietekening gezichten

Op 15 april staat het thema Taal (NT1, NT2 en Inburgering) centraal.

Die middag:

• wordt het ITTA-onderzoek Aanbod basisvaardigheden voor anderstaligen officieel gelanceerd
    • zijn er workshops rond taalcoaching en taalvrijwilligers
    • presenteren Boom (LINK en DigLin+), Edia (Slimme Nieuwslezer) en Oefenen.nl (diverse programma's) hun aanbod

Ook op 22 april zijn er enkele sessies rond inburgering.