Mediawijsheid Netwerk Experience met thema All Inclusive

6 juli 2020
In plaats van het jaarlijkse MNX event gaf Netwerk Mediawijsheid op 20 april het digitale startschot voor een heel jaar extra aandacht met het thema All inclusive. Dit loopt door tot de fysieke #MNX21 op 20 april 2021.

Diversiteit is een verrijking. Het Netwerk Mediawijsheid wil een representatievere afspiegeling van de Nederlandse samenleving vormen. Zo vergroten we samen de kracht van het netwerk en maken we Nederland makkelijker, sneller en creatiever mediawijs. All inclusive, dus.

MNX20
Body

Wat daarvoor precies nodig is, gaan we het komende themajaar met elkaar onderzoeken, ontdekken en realiseren. Netwerk Mediawijsheid heeft een werkgroep opgericht om het beleid en de aanpak te ondersteunen. Onder leiding van artiest en Braenworks-oprichter Kevin de Randamie, helpt de werkgroep positieve verandering binnen het netwerk teweeg te brengen op weg naar de missie: Nederland mediawijs. Binnenkort worden alle werkgroepleden bekendgemaakt.

Inspiratie

Op mediawijzer.net/mnx vind je een inspiratiedossier met tips en tools om ook in jouw bibliotheek werk te maken van diversiteit en inclusie.

Ideeën?

Heb je ideeën hoe het themajaar All inclusive er precies uit kan zien? Of heb je in jouw bibliotheek activiteiten die op dit thema aansluiten? Deel hier je voorbeelden, vragen en ideeën.

Op naar een representatief netwerk. Doe je mee?