Minister Tamara van Ark op werkbezoek bij Bibliotheek Katwijk

2 september 2020
Minister voor Medische Zorg en Sport Tamara van Ark bezocht op 1 september de bibliotheek Katwijk. Ze gaf het startsein voor de verzending van donorbrieven in Noord-Holland. Ook deed ze mee met een workshop over donorregistratie en ging ze in gesprek met de cursisten.

Zij deed dit in het kader van de nieuwe dienstverlening van bibliotheken rondom de nieuwe donorwet. Mensen die vragen hebben over de nieuwe donorwet of het Donorregister kunnen hiervoor vanaf 1 september bij bibliotheken terecht, dus ook bij de bibliotheek Katwijk. Zij krijgen hier meer uitleg over de nieuwe wet of hulp bij het invullen van hun keuze of ze wel of geen donor willen zijn.

minister van Ark in Katwijk
Body