Nieuw beeldmateriaal Donorregistratie

7 oktober 2020
Deze week zijn de promotiematerialen vervangen door beeld met nieuwe gezichten. Het oude materiaal mag je na 31 oktober niet meer gebruiken. Vervang deze beelden dus tijdig op je website en in andere uitingen.

Let op! Oude beelden vervallen

Zoals eerder al gemeld, zijn de rechten voor de oude beelden die gebruikt werden in de marketingtoolkit tot eind oktober afgekocht. Zorg dus dat je promotiematerialen met deze beelden tijdig vervangt op je website en in andere middelen. Doe dit uiterlijk 31 oktober.

Portret Chun
Body