Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Nieuw beeldmateriaal Donorregistratie

Nieuwsbericht
7 oktober 2020
Deze week zijn de promotiematerialen vervangen door beeld met nieuwe gezichten. Het oude materiaal mag je na 31 oktober niet meer gebruiken. Vervang deze beelden dus tijdig op je website en in andere uitingen.
Inhoudsblokken

Let op! Oude beelden vervallen

Zoals eerder al gemeld, zijn de rechten voor de oude beelden die gebruikt werden in de marketingtoolkit tot eind oktober afgekocht. Zorg dus dat je promotiematerialen met deze beelden tijdig vervangt op je website en in andere middelen. Doe dit uiterlijk 31 oktober.

Portret Chun
© Sander Koning

De nieuwe beelden staan voor je klaar in de marketingtoolkit Donorregistratie. Deze beelden zijn rechtenvrij tot 1 juli 2021.

Daarbij kun je je bezoekers ook wijzen op persoonlijke verhalen hoe mensen een keuze maken. Zes van hen komen ook voor op de nieuwe materialen. Zo heb je een mooi samenhangend geheel.  

Lezingen voor publiek

Zie ook het eerdere bericht over 2 video's die zijn verschenen met lezingen over de donorwet en over orgaandonatie. Die kun je gebruiken als mensen niet naar een fysieke bijeenkomst in de bibliotheek kunnen of willen komen, of als zij de informatie nogmaals willen bekijken.