Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Nieuwe brochures DigiVitaler

Nieuwsbericht
Vergelijken
8 september 2021
Ga je aan de slag met het lesprogramma DigiVitaler? Gebruik dan de 2 brochures van Stichting Digisterker. Hierin vind je suggesties om in jouw bibliotheek digivaardigheidscursussen te starten rond digitale zorg en gezondheid.
Inhoudsblokken

De brochures Aan de slag met DigiVitaler en Bouwen aan een netwerk in de zorg - doe het samen! bieden ondersteuning aan coördinatoren, specialisten en managers bij het opstarten van het aanbod, en om goede én structurele samenwerkingsrelaties te leggen met zorgpartners.

De KB heeft bij het programma een marketingtoolkit ontwikkeld.
Ook is er een infomercial in de maak waarmee je partners kunt informeren. Deze komt naar verwachting eind september beschikbaar.

Man met medicijnen in de hand kijkt op beeldscherm

Gestart? Deel je ervaring!

Ben je inmiddels gestart met het DigiVitaler-lesprogramma? Heb je een goede ervaring of loop je ergens tegenaan? Je kunt nu lid worden van de Biebtobieb-groep - DigiVitaler. Je vindt hier al een mooi ervaringsverslag van vrijwilliger Hans van de Bibliotheek Drachten.

In het najaar wil Digisterker graag met enkele coördinatoren in gesprek over eerste ervaringen met het lesmateriaal en het aanbieden van het programma. Ben je hierin geïnteresseerd? Je kunt dit nu al doorgeven aan Kim Keijsers.

Starten met DigiVitaler

Informatie over aanmelding vind je op het aanmeldformulier.