Nieuws over Digitale inclusie

8 september 2021
De derde periode van de landelijke campagne loopt van 20 september tot 3 oktober. Houd het aanbod van jouw bibliotheek steeds bij in G!DS. Over (het vervolg van) het programma Digitale inclusie praten we je graag bij op 4 november. Noteer je de datum? En tot slot: gebruik de recent toegevoegde materialen in de toolkit: magneetbuttons, Engelstalige posters, flyers en kaarten.

Landelijke campagne

De derde flight (periode) van de IDO-campagne loopt van 20 september en tot 3 oktober. De spotjes worden uitgezonden op tv, via social en online kanalen. Ook loopt er een search-campagne. Het is dus belangrijk dat de gegevens over het IDO-aanbod in jouw bibliotheek goed  zijn ingevoerd in G!DS.

Jonge man in de bibliotheek

Zo kunnen mensen goed worden doorverwezen naar de bibliotheek in hun buurt, als ze via de campagne op de landingspagina www.informatiepuntdigitaleoverheid.nl terechtkomen.
Hoe je lokaal kunt aanhaken aan de campagne en het campagneschema 2021, vind je in de Lokale mediastrategie en campagne IDO.

Save the date: Update Digitale inclusie

Staat donderdagochtend 4 november van 9.30 tot 12.30 uur al in je agenda? We praten je dan bij over de vervolgsubsidie (voor 2022), de outputregistratietool, issues rondom privacy en nog meer.
Heb je specifieke onderwerpen die je graag aan de orde wilt stellen? Mail ze naar stephanie.verhagen@kb.nl .
De sessie vindt plaats in het midden van het land en is ook digitaal te volgen. Gezien de corona­maatregelen is er capaciteit voor maximaal 30 mensen op locatie. Wil je actief meedoen met de sessie en zeker zijn van een plekje in de zaal? Meld je dan alvast aan bij seher.hazinedar@kb.nl

Nadere informatie over het programma, locatie en aanmelding vind je binnenkort op deze pagina en in de nieuwsbrief Bibliotheek en basisvaardigheden van 14 oktober.

Uitbreiding marketingtoolkit IDO

Graag wijzen we je op de recente uitbreiding van de marketingtoolkit Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). Hierin vind je onder andere magneetbuttons en Engelstalige posters, flyers en kaarten. Mis je iets of heb je een specifieke wens voor je eigen bibliotheek? Laat het ons weten via info@bibliomedia.nl.

IDO, magneetbuttons