Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Online cursussen beschikbaar voor bibliotheekleden

Nieuwsbericht
Vergelijken
3 februari 2021
Vanaf nu kunnen alle bibliotheekleden die zich persoonlijk willen ontwikkelen aan de slag met zo’n 160 online cursussen op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, persoonlijke kracht, taal, fotografie en commerciële vaardigheden. De cursussen maken deel uit van een pilot.
Inhoudsblokken

De cursussen worden aangeboden door twee aanbieders: Soofos en Goodhabitz. Bibliotheekleden kunnen de cursussen gratis volgen met hun bibliotheekaccount. Er is geen limiet aan het aantal cursussen dat je kunt doen. 

De cursussen zijn te vinden via bibliotheek.nl/cursussen. Daar staat ook een overzicht van alle cursuscategorieën. Deze pagina is ook als blueprint beschikbaar in de WaaS.

online cursussen

Leven Lang Ontwikkelen

De pilot Online cursussen is opgezet in het kader van ‘Leven Lang Ontwikkelen’, een van de maatschappelijke opgaves uit het Bibliotheekconvenant. In deze pilot onderzoeken we hoe we dit aanbod zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten bij de wensen en behoeften van zowel bibliotheken als bibliotheekleden, en hoe we dit het beste kunnen aanbieden.

Meer informatie

Ga voor meer informatie, promotiemateriaal en ondersteuning naar MetdeKB (inlog vereist, alleen voor bibliotheekmedewerkers).