Online en social campagne Belastingdienst

Vergelijken
9 maart 2022
Maandag 14 maart start een nieuwe campagneperiode, met uitingen online en op social media. De campagne loopt tot 14 april. De kernboodschap is: Hulp nodig bij belastingaangifte? Kijk bij de bibliotheek in de buurt naar de mogelijkheden. De campagne gebruikt de gegevens in G!DS. Zorg dus dat jouw belastingdienstverlening goed in G!DS staat!
Advertentie in landelijke huisstijl, oudere man wordt geholpen in de bibliotheek

De campagne is vooral gericht op de doelgroepen laaggeletterden, ouderen, jongeren en nieuwe Nederlanders.

Het gaat om een online campagne met zoekadvertenties. Als mensen iets intikken op Google over belastingaangifte, krijgen zij een advertentie van de bibliotheek te zien. Daarnaast komen de advertenties ook op Facebook en Instagram, voor jongeren.

Gegevens in G!DS

We werken met zogenoemde regio targeting. Dat betekent dat de campagne zo gericht mogelijk wordt ingezet op basis van de gegevens in G!DS. Het is dus belangrijk dat de invoer over jullie aanbod en activiteiten actueel en compleet is.

Collage van 4 advertenties voor belastingdienstverlening
Schermafbeelding met 6 online advertenties