Oproep: meedenken over de Slimme Nieuwslezer

12 mei 2021
EDIA, leverancier van de Slimme Nieuwslezer, zoekt bibliotheekmedewerkers die mensen helpen om hun leesvaardigheid te ontwikkelen, zowel NT1 als NT2. Samen met de bibliotheken wil EDIA onderzoeken hoe zij de Slimme Nieuwslezer optimaal kan laten aansluiten op de behoeften van deze doelgroepen. Op basis van het onderzoek ontwikkelt EDIA een handleiding met good practices voor de inzet van de Slimme Nieuwslezer in de bibliotheek.

Het onderzoek bestaat uit een online vragenlijst. Het invullen kost 10 tot 15 minuten.

Daarnaast vraagt EDIA toestemming om je (telefonisch) te mogen benaderen voor een toelichting. Reken op ongeveer een half uur.

Begin juni vindt het onderzoek plaats.

De Slimme Nieuwslezer schermafbeelding nieuwsbericht

Wil je meer weten of je opgeven voor deelname aan het onderzoek? Stuur dan een mail aan Mark Breuker van EDIA.
Dat kan ook als je geen ervaring hebt met de Slimme Nieuwslezer.