Oproep voor productengids basisvaardigheden

9 september 2020
Gezocht: vrijwilligers die willen meedenken over het ontwikkelen van een productengids voor basisvaardigheden. Je wordt uitgenodigd voor eenmalige deelname aan een online groepsgesprek.

In opdracht van de KB ontwikkelt NextValue Research een nieuwe leermiddelengids voor basisvaardigheden. Deze gids helpt bibliotheekmedewerkers en vrijwilligers bij het kiezen van leermiddelen voor kwetsbare doelgroepen.

NextValue logo
Body

NextValue zoekt nog enkele vrijwilligers die tijdens een online groepsgesprek mee willen denken over het ontwerp van deze nieuwe leermiddelengids. Het gaat om vrijwilligers die in hun werk te maken hebben met de keuze voor leermiddelen waarmee klanten kunnen oefenen.

Het online groepsgesprek vindt eind september of begin oktober plaats. Het duurt ongeveer 2,5 uur, inclusief pauze. Als dank ontvangt iedere deelnemer een VVV-bon van 20 euro.

Ben je of ken je deze vrijwilliger? Neem dan contact op met NextValue.
Stuur een e-mail naar dzenita@nextvalue.nl om je meteen aan te melden of meer informatie te vragen. Je kunt ook bellen naar 010 840 1725.