Promotiematerialen Sociaal-educatieve kaart

Vergelijken
13 oktober 2021
In de marketingtoolkit vind je 2 flyers om de Sociaal-educatieve kaart en HetInformatiepunt.nl onder de aandacht te brengen, zowel bij partners als klanten. Binnenkort volgen digitale materialen. Hiermee stimuleren we dat meer organisaties hun aanbod invoeren én het publiek dat aanbod goed kan vinden via deze sociaal-educatieve kaart.

Van de flyer zijn er 2 varianten: een voor klanten en een voor partners. Bovendien zijn ze allemaal aanpasbaar aan de lokale situatie van jouw bibliotheek. Ook de logo's in beide varianten zijn aanpasbaar: je kunt hierin de eigen plaatsnaam toevoegen.

Flyer Sociaal-educatieve kaart, fragment

Bekijk de materialen in de marketingtoolkit HetInformatiepunt.nl op de portal Landelijke huisstijl (inlog nodig; aan te vragen via de homepage).

Kom snel terug: binnenkort worden digitale materialen toegevoegd, zoals webbanners, social-media-banners en narrowcasting.
Mocht je daarna behoefte hebben aan andere materialen, laat het weten.