Save the date! Digitale Update Basisvaardigheden

3 juli 2020
Save the date: maandag 5 oktober van 15.00 tot 17.00 uur. We praten jou en je collega’s graag digitaal bij over het programma Bibliotheek en basisvaardigheden.

Over de tijd die achter ons ligt en wat die heeft betekend voor onze doelgroep. En over de plannen voor volgend jaar. Met inspirerende sprekers en verrassende tussendoortjes.

Zo delen Deirdre Carasso, directeur Stedelijk Museum Schiedam en Eric van der Burg, voorzitter Sociaal Werk Nederland hun ervaringen over hoe zij de doelgroep hebben betrokken bij de dienstverlening.

Animatietekening van bibliotheek in netwerk
Body

Dit programma kun je natuurlijk alleen volgen. Nóg leuker is het, om samen met je collega’s de uitzending op een groter scherm te bekijken. Vooral ook omdat we graag interactie met jullie willen.
Dus: blok je agenda en breng je team bij elkaar om deze sessie te volgen.

In augustus vertellen we meer over het programma en kun je je aanmelden voor deze sessie.