Terugblik Digitale Update Basisvaardigheden

9 oktober 2020
Op maandag 5 oktober was de bijpraatsessie over het programma Bibliotheek en basisvaardigheden. Over de tijd die achter ons ligt en over de plannen voor volgend jaar. Bijna 350 collega's uit het hele land keken mee. Je kunt de talkshow terugkijken.

Je ziet een interview met Eric van der Burg, bestuursvoorzitter Sociaal Werk Nederland, over het belang en de urgentie van ondersteuning voor diverse kwetsbare groepen.

KB en SPN vertelden over de plannen en activiteiten voor komend jaar rond onder meer laaggeletterdheid en digitale inclusie.

mensen
Body

Bibliotheek Katwijk en Venlo vertelden over hun relatie met de gemeente. Hoe zij het politieke spel spelen, welke hobbels ze tegenkomen en hoe ze de waarde van de bibliotheek inzichtelijk maken.

Directeur Stedelijk Museum Schiedam en toekomstig directeur bibliotheek Utrecht, Deirdre Carasso, deelde in een minicollege haar ervaringen over hoe je bijzondere doelgroepen bereikt en aan jouw organisatie verbindt.

Was je verhinderd of wil je de talkshow nogmaals bekijken? Dat kan!