Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Terugblik online intervisie DigiVitaler

Nieuwsbericht
Vergelijken
5 augustus 2022
In juli heeft de online intervisie DigiVitaler 2 maal plaatsgevonden. De intervisie is positief ervaren. Bekijk het verslag en de filmpjes ter inspiratie. Ook kun je de volgende intervisie-sessie volgen op 6 september. Meld je vast aan!
Inhoudsblokken
DigiVitaler, logo

De deelnemers vonden de sessies informatief en efficiënt, en heel zinvol om van collega's te horen hoe zij het programma insteken.
Ook Stichting Digisterker vond het prettig om te horen hoe bibliotheken bezig zijn met het lesprogramma DigiVitaler. Het wordt verschillend ingestoken. Er wordt mee geëxperimenteerd en dat is belangrijk om te doen. De aanbeveling is dan ook om te durven creatief te zijn en voor een aanpak te kiezen die past bij de lokale situatie.

Bekijk het verslag en de filmpjes van de intervisie-sessies, voor ervaringen en inspiratie over hoe je DigiVitaler kunt inzetten in jouw bibliotheek.

Volgende online intervisie

Je kunt deelnemen aan een volgende intervisie op 6 september 2022.
Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Aanmelden kan via e-mail. Je ontvangt dan in de week voor de sessie een mail met een Zoom-link.

Plan van aanpak

Ga je aan de slag met DigiVitaler, dan ontvangt Stichting Digisterker graag een plan van aanpak (als je dat nog niet hebt gedaan). Je kunt het formulier beknopt invullen.