Trefpunt Live! maandelijkse online inloopsessie

Vergelijken
9 juni 2022
In september starten we een maandelijkse online inloopsessie over het landelijk aanbod. Je hoort dan alle ins en outs over de leermiddelen die de KB inkoopt en die jouw bibliotheek gratis kan aanbieden. De KB en de landelijke partners verzorgen de sessies. Bibliotheken die al werken met de leermiddelen, worden uitgenodigd om hun ervaringen te delen. Een mooie kans om inspiratie op te doen én al je vragen te stellen.
Cursisten aan beeldschermen met hulp van begeleider

Werk jij in de bibliotheek of het taalhuis aan de programmering voor kwetsbare doelgroepen? Dan is Trefpunt Live! zeker een plek om van aanbieders en collega-bibliotheken te horen welke leermiddelen er zijn en hoe je ze kunt inzetten.

Je leert niet alleen de leermiddelen beter kennen, maar ook de landelijke partners en leveranciers.
Je vindt alle ruim 90 landelijk ingekochte leermiddelen in het Trefpunt leermiddelen.

De sessies zijn afwisselend elke derde dinsdag en donderdag van de maand, van 13.00 tot 14.00 uur. Dit zijn de eerste 4 sessies:

Klik op de datum-linkjes hierboven en sla de sessies rechtstreeks op  in je agenda.
Er zijn geen sessie in december 2022 en juli en augustus 2023.

Programma

Elke maand zetten we 2 andere partners in het schijnwerpers, met hun aanbod dat voor bibliotheken is ingekocht. Dit aanbod wordt steeds geïllustreerd met een good practise-voorbeeld door een bibliotheek.

Heb je vragen over andere leermiddelen of partners, dan kan dat natuurlijk ook. We beantwoorden ze ter plekke of spelen ze indien nodig door aan de betrokken partner.