Webinar Monitoring Digitale Inclusie

26 september 2020
Op 26 oktober praten we je bij over de ontwikkelingen rondom de outputregistratietool, die dit jaar zal worden gelanceerd. Ook geven we een update van de overige monitoring in het kader van Digitale Inclusie. In een klein uurtje geven we informatie over het proces, de methodiek en techniek en beantwoorden we vragen die leven onder bibliotheken en POI’s.

Maaike Toonen, programmamanager Bibliotheek en basisvaardigheden, vertelt tijdens deze webinar meer over de achtergrond van het programma en de behoefte aan monitoring. Annemiek van de Burgt, adviseur Onderzoek en Kennisdeling, licht toe welke onderzoeksinstrumenten hiervoor ingezet worden en gaat specifiek in op de ontwikkeling van de outputregistratietool.

Wil je voorafgaand aan het webinar al meer weten over deze registratietool? Lees dan ook dit nieuwsbericht.

Informatiepunt digitale overheid
Body

Voor wie

De webinar is interessant voor bibliotheken en POI’s die deelnemen aan het programma Digitale Inclusie en het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO).

Digitale Inclusie

Vanuit het programma Digitale Inclusie helpen bibliotheken burgers dicht bij huis om met de digitale overheid om te gaan. Enerzijds door niet-digivaardige burgers te stimuleren deel te nemen aan digivaardigheidscursussen, anderzijds door burgers ondersteuning te bieden via het IDO. Medio 2019 zijn de eerste vijftien kopgroepbibliotheken hiermee gestart. Eind dit jaar bieden circa zestig bibliotheken een IDO aan en in 2021 volgen de overige bibliotheken.

Meer informatie

De webinar vindt plaats op maandag 26 oktober van 14.00 tot 15.00 uur. Je kunt je aanmelden voor de webinar via deze link. Heb je vooraf al een vraag die je graag beantwoord ziet in de webinar? Vul je vraag dan in het opmerkingenveld in als je je aanmeldt.

Na afloop is de webinar terug te zien via Bnetwerk en het YouTube-kanaal van de KB.