Webinars en presentaties Impactmonitor

Inhoudsblok

12 april 2021: Vragenronde Impactmonitor

Wil je deelnemen aan de Impactmonitor, maar loop je nog met een aantal vragen rond? Sluit op 12 april om 10.00 uur aan bij de vragenronde, waar je al je vragen kunt stellen over de monitor. Meld je hier aan.

16 maart 2021: Webinar Impactmonitor

Op 1 april gaat het nieuwe monitorjaar van de Impactmonitor van start. Wil je meer weten over de werking van de Impactmonitor? Kijk de webinar terug die op 16 maart van 14.00 tot 15.00 uur plaatsvond.

28 november 2019: Landelijke monitordag

Op 28 november kwamen veertig bibliotheken bijeen in de Observant in Amersfoort om met elkaar in gesprek te gaan over hun ervaringen met de Impactmonitor. Tijdens deze dag kregen de bibliotheken tips en ondersteuning bij het gebruik van de monitor, konden zij ervaringen en best practices uitwisselen en was er de mogelijkheid ontwikkelwensen voor de toekomst uit te spreken.

12 november 2019: Aan de slag met de Impactmonitor

Om bibliotheken voor te bereiden op de start van de Impactmonitor (toen nog: Impactmonitor), gaf de KB op 12 maart een webinar. Het webinar was bedoeld om mensen te informeren over de oorsprong van de monitor en de werkwijze rondom registratie en deelname. Het webinar duurde circa 30 minuten. Aan bod kwam onder meer de achtergrond en totstandkoming van de Impactmonitor en de wijze waarop bibliotheken kunnen deelnemen.

19 maart 2019: Startbijeenkomst

Om bibliotheken te informeren over de Impactmonitor en hen te helpen met opstarten, organiseerde de KB op 19 maart een startbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst werd stilgestaan bij de achtergrond en de ontwikkeling van de monitor (waarom is er een Impactmonitor en hoe kwam deze tot stand?). Ook is beschreven hoe de monitor is opgebouwd (welke modules zijn er en hoe zijn de vragenlijsten opgebouwd?) en welke stappen er moeten worden gezet om te starten met onderzoek.