Logo
Afbeelding

Impactmonitor

De Impactmonitor biedt een verzameling van onderzoeksinstrumenten waarmee bibliotheken de effecten van cursussen kunnen meten. Zo worden zij op eenvoudige en goedkope wijze gefaciliteerd in het uitvoeren van lokaal effectonderzoek. De resultaten uit de monitor helpen bij de evaluatie van educatieve programma’s en bij de verantwoording aan externe stakeholders.
Inhoudsblokken

Hoe werkt het?

Afbeelding
Stap 1
Meld je aan en voeg cursisten toe
Na aanmelden krijg je een e-mail ter bevestiging van je inschrijving en je kunt vervolgens een inlog aanmaken. Na het invoeren van je cursisten kun je meteen starten.
Afbeelding
Stap 2
Leg de vragenlijst voor
Leg je cursisten voor en na een cursus een standaard vragenlijst voor. Hiermee wordt inzichtelijk gemaakt in hoeverre zij positieve veranderingen merken in hun niveau van vaardigheden.
Afbeelding
Stap 3
Bekijk de resultaten
Via de portal hebben bibliotheken toegang tot een persoonlijk dashboard. Zij kunnen op elk gewenst moment de resultaten uit hun eigen onderzoeksmodulen inzien en vergelijken met andere bibliotheken.

Vragenlijsten

De Impactmonitor bevat verschillende modules die bibliotheken kunnen inzetten bij het meten van de effecten van cursussen. Elke module omvat twee vragenlijsten: een voor- en een nameting. Je vindt ze hieronder per module.

Afbeelding
Vragenlijsten Impactmonitor

Support

Afbeelding
Afbeelding