Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Impact e-learning vanaf nu te volgen

Nieuwsbericht
Vergelijken
20 juli 2023
Vanuit de impact community is een e-learning ontwikkeld over impact. Doel is om collega’s op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de theorie achter impact. Door de e-learning te volgen beschikken zij over de eerste basiskennis. Zo kunnen zij makkelijker aanhaken als je intern aan de slag wilt met impactmanagement en ook beter deelnemen binnen onze impact community, inclusief de workshops.
Inhoudsblokken
Impact Management

In de e-learning worden de stappen van de impactcyclus uitgebreid toegelicht. Ook worden er praktijkvoorbeelden getoond. Dit helpt om een goed beeld te krijgen over impactgericht werken. De eerste module vormt een algemene inleiding waarin je een beeld krijgt van de begrippen impact en impactmanagement. In de tweede module leer je wat een verandertheorie is, uit welke elementen deze bestaat, hoe je hem opstelt en waarvoor je hem in kunt zetten. 

De e-learning is kosteloos en vrijblijvend. Je moet alleen een account aanmaken en kunt dan gelijk starten. Het doorlopen van de e-learning kost je hooguit 1,5 uur van je tijd. 

Klik hier om naar de impact e-learning te gaan.

(Je moet eerst even inloggen en daarna een account aanmaken, dit gaat vrij gemakkelijk en snel.)

Zie voor meer informatie de biebtobieb pagina van de impact community. Tijdens de zomerperiode worden er tevens vragenuren georganiseerd over de e-learning, de eerste vindt plaats op 30 augustus van 10.00 tot 11.00 (via Teams).