Trefpunt leermiddelen

Vergelijken

Klik & Tik. Het internet op

0
Dit uitgebreide oefenprogramma voor digitale vaardigheden behandelt het tweede niveau. Het is bedoeld voor mensen die vaardiger willen worden in het gebruik van internet.

Cursisten leren hoe te zoeken en websites te bekijken. Hoe ze e-mails schrijven en bestanden downloaden. Ook is een papieren werkboek met oefeningen beschikbaar. Het programma ondersteunt leerders bij het zelfstandig doorlopen van de oefeningen. De voortgang wordt bijgehouden in een volgsysteem. Na afronding van het programma, ontvangen cursisten een certificaat. Naast dit programma kunnen zij oefenen met Klik & Tik. Samen op het web en Veilig online.

Zie ook de communicatietoolkit Klik & Tik

Oefenen.nl
Landelijk ingekocht

Toegang

Op Oefenen.nl kan men oefenen met taal, rekenen, computer & internet, omgaan met geld, gezondheid, verkeersregels en meer. Het Basispakket dat de KB heeft ingekocht voor bibliotheken omvat 35 programma's, verdeeld over diverse thema's. Daarnaast zijn er bonusprogramma's van Steffie en

Beoordeling

Jouw beoordeling

Klik & Tik Het internet op, logo

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Wij controleren of jouw beoordeling aan de richtlijnen voldoet. Lees meer hierover in de gebruiksvoorwaarden, in onze privacyverklaring lees je hoe wij omgaan met je persoonsgegegevens.

Leverancier: Oefenen.nl
Website: