Trefpunt leermiddelen

Vergelijken

Lees en Schrijf! Spelling en grammatica (1)

0
Met dit online programma oefenen deelnemers met spelling, werkwoorden, teksten en zinnen, leestekens en begrippen. Ze leren onder andere woorden spellen, werkwoorden vervoegen en punten en vraagtekens gebruiken.

Bij het programma is een papieren werkboek met oefeningen beschikbaar. Het programma ondersteunt leerders bij het zelfstandig doorlopen van de oefeningen. De voortgang wordt bijgehouden in een volgsysteem. Na succesvolle afronding van het programma, ontvangen leerders een certificaat. Leerders die dit deel hebben afgerond, kunnen verder oefenen met de delen Spelling en grammatica 2 en 3. De programma's zijn onderdeel van een uitgebreide serie, Lees en Schrijf!, voor het oefenen met taal. Deze is toegankelijk via het oefenportaal Oefenen.nl.

Man en vrouw met een tablet

Oefenen.nl
Landelijk ingekocht

Toegang

Op Oefenen.nl kan men oefenen met taal, rekenen, computer & internet, omgaan met geld, gezondheid, verkeersregels en meer. Het Basispakket dat de KB heeft ingekocht voor bibliotheken omvat 35 programma's, verdeeld over diverse thema's. Daarnaast zijn er bonusprogramma's van Steffie en

Basispakket

Het Basispakket omvat:

• 20 programma's in het domein Taal (NT1 en NT2)
  • 6 Klik & Tik-programma's in het domein Digitaal
  • 6 programma's in het domein Inburgering

Bekijk ook het filmpje Basispakket.

Aanvullend pakket

Ondersteuning en documentatie

Wil je (beter) werken met de programma's van Oefenen.nl? Volg dan de Basistraining. Je kunt 5 modules los van elkaar doorlopen. Of check de Tips - werken met Oefenen.nl.
Ook kun je de kennisbank Oefenen.nl gebruiken. Die wordt regelmatig aangevuld met artikelen en webinars voor docenten, begeleiders en vrijwilligers.
Tot slot: meld je aan voor de Nieuwsbrief Oefenen.nl.

Meer informatie en Helpdesk

Beoordeling

Jouw beoordeling

Man en vrouw met een tablet

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Wij controleren of jouw beoordeling aan de richtlijnen voldoet. Lees meer hierover in de gebruiksvoorwaarden, in onze privacyverklaring lees je hoe wij omgaan met je persoonsgegegevens.

Leverancier: Oefenen.nl
Website: