Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Trefpunt leermiddelen

(7)
Afbeelding leermiddel
Oefenen met het Donorregister, logo
Oefenen met het Donorregister
0
(0)
Mensen krijgen via service.digisterker.nl/donor een stap voor stap uitleg van het vastleggen van de eigen keuze in het Donorregister. De uitleg is in de vorm van een online demo, waardoor ze er ook mee kunnen oefenen.
Afbeelding leermiddel
Oefenen met DigiD, logo
Oefenen met DigiD
0
(0)
Mensen krijgen via oefenenmetdigid.nl uitleg van de diverse mogelijkheden om in te loggen met DigiD. Ook wordt de DigiD app uitgelegd. De uitleg is in de vorm van een online demo, waardoor ze er ook mee kunnen oefenen.
Afbeelding leermiddel
Uitleg CoronaCheck, logo
Uitleg CoronaCheck
0
(0)
Mensen krijgen via uitlegcoronacheck.nl een stap voor stap uitleg van het maken en gebruiken van het coronabewijs, zowel op papier als met de CoronaCheck app. De uitleg is in de vorm van een online demo, waardoor ze er ook mee kunnen oefenen.
Afbeelding leermiddel
Uitleg online afspraak coronaprik, logo
Uitleg corona prikafspraak
0
(0)
Mensen krijgen via uitlegprikafspraak.nl een stap voor stap uitleg van het online maken van een corona prikafspraak. De uitleg is in de vorm van een online demo, waardoor ze er ook mee kunnen oefenen.
Afbeelding leermiddel
Uitleg online afspraak coronatest, logo
Uitleg corona testafspraak
0
(0)
Mensen krijgen via uitlegtestafspraak.nl een stap voor stap uitleg van het online maken van een afspraak voor een coronatest bij de GGD. De uitleg is in de vorm van een online demo, waardoor ze er ook mee kunnen oefenen.
Afbeelding leermiddel
Stichting Digisterker, logo
Digisterker - werken met de e-overheid
0
(0)
Mensen leren in deze cursus werken met de e-overheid. Ze leren zelfstandig gebruik maken van de digitale dienstverlening van bijvoorbeeld de gemeente, het UWV en de Belastingdienst. De cursus wordt in de bibliotheek gegeven onder begeleiding van docenten.
Afbeelding leermiddel
Digisterker voor vluchtelingen, logo
Digisterker voor vluchtelingen
0
(0)
Statushouders leren in deze cursus werken met de e-overheid. De cursus is gebaseerd op 'Werken met de e-overheid' en zet in op het vergroten van de zelfredzaamheid. Het betreft een cursus van 4-6 bijeenkomsten.