Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Workshop MATCH

Datum: 15 januari 2024
Tijd: 10:00 tot 11:00
Locatie : Online
MATCH is de nieuwe online tool voor het slim matchen van deelnemers en vrijwilligers. In deze online workshop van Het Begint met Taal krijgen coördinatoren tips hoe je met MATCH heel gemakkelijk kunt registreren, koppelen, monitoren en rapporteren. Zodat je nóg beter je vrijwilligers en deelnemers kunt begeleiden en zoveel mogelijk impact bereikt met je activiteiten.
Inhoudsblok
2 vrouwen bekijken beeldscherm

Deze workshop is bedoeld voor coördinatoren van bibliotheken die zijn aangesloten bij Het Begint met Taal en die al gebruikmaken van MATCH. Niet aangesloten en toch geïnteresseerd? Neem contact op met Het Begint met Taal.

Deze gratis workshop is bedoeld voor coördinatoren die al gebruik maken van MATCH. Is MATCH nog helemaal nieuw voor je, bekijk dan voorafgaand aan de workshop de video's over de functionaliteiten van en hoe je met MATCH werkt op de MATCH helpdesk.

Meer informatie en aanmelding

Klik voor meer informatie en aanmelding via de website van Het Begint met Taal.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.