Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Informatie en materialen over toegankelijk bankieren

Nieuwsbericht
Vergelijken
9 januari 2024
Onlangs verscheen bij ToegankelijkBankieren.nl een aantal handige filmpjes om mensen te attenderen op tips en hulp bij mobiel bankieren. Verder is er een toolkit Toegankelijk bankieren om mensen hierbij te ondersteunen. Ook handig als je hierover vragen krijgt in het IDO. Tot slot: op 15 januari is er een webinar Toegankelijk bankieren.
Inhoudsblokken
Toegankelijk bankieren, logo

Bekijk, download en doe mee:

  • Filmpjes om te attenderen op tips en hulp bij mobiel bankieren - op deze pagina vind je ook video's over de activiteiten van Toegankelijk bankieren voor professionals. 
  • Toolkit Digitaal bankieren - De toolkit bestaat uit een stappenplan en de mobiel bankieren kaarten. De hulpmiddelen helpen om de allereerste stap te maken naar zelfstandig internet- en mobiel bankieren. Ze wekken interesse op, creĆ«ren ruimte vragen te stellen en te beantwoorden, en bieden inzicht en overzicht. De focus van de hulpmiddelen ligt op mobiel bankieren, maar de meeste mogelijkheden in de mobiel bankieren-app gelden ook voor internetbankieren.   
  • Webinar Toegankelijk bankieren op maandag 15 januari, van 12.00 tot 12.30 uur via Zoom. In dit half uur hoor je over de nieuwe website die uitleg geeft over dagelijkse bankzaken en de weg wijst naar de beschikbare hulp. Ook gaat het webinar in op de andere activiteiten binnen het programma Toegankelijk Bankieren. Je kunt ook vragen stellen.