Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Klik & Tik aangepast rond online bankieren

Nieuwsbericht
Vergelijken
8 maart 2024
Oefenen.nl heeft het hoofdstuk vernieuwd over kopen en betalen in Klik & Tik. De basis. De oefeningen over betalen zijn nu bankneutraal. Deelnemers oefenen dus niet met voorbeelden van bijvoorbeeld ING of Rabobank, maar met voorbeelden die herkenbaar zijn voor iedereen.
Inhoudsblokken
Smartphone met startscherm oefenen met bankieren

Er zijn maar liefst 40 afbeeldingen vervangen, in samenwerking met Betaalvereniging Nederland namens het programma Toegankelijk Bankieren. 

‘We vinden het belangrijk dat iedereen op zijn eigen manier kan leren’, zegt Helen van Houwelingen, Betaalvereniging Nederland namens Bankinformatiepunt. ’Klik & Tik is voor veel mensen die niet zo digitaal vaardig zijn een hele fijne oefenomgeving. Wij vinden het vanuit het programma Toegankelijk Bankieren belangrijk dat de oefeningen in Klik & Tik weer helemaal up-to-date zijn en dat ze te gebruiken zijn voor klanten van alle banken. Daarom hebben we Oefenen.nl geholpen met actuele informatie en afbeeldingen.’

Het nieuwe hoofdstuk 6: Kopen en betalen is feestelijk gelanceerd op 14 maart in Bibliotheek Eemland, en is nu te gebruiken.  
Bekijk de korte video van de lancering

Lancering van vernieuwde Klik en Tik. De basis in Bibliotheek Eemland

Meer informatie

Lees het bericht op Oefenen.nl.