Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Vertrek Stephanie Verhagen

Nieuwsbericht
Vergelijken
4 oktober 2023
Stephanie Verhagen heeft de KB verlaten. Zij werkte er ruim 8 jaar, waarvan de laatste periode intensief aan onder meer Digitale inclusie en de IDO's. Wij betreuren haar vertrek en danken haar voor al haar inzet.
Inhoudsblokken
Stephanie Verhagen, portretfoto

Een bericht van Stephanie: 

Beste collega’s,

Aangezien ik niet iedereen persoonlijk kan mailen, bellen of appen, laat ik jullie via deze weg weten dat ik wegga bij de KB. 

Ik heb ruim 8 goede jaren bij de KB gehad. Na mijn eerste jaren als marketeer voor de online bibliotheek ging ik vanaf 2018  de marketing van het IDO opzetten. Vanaf 2021 ben ik me daarnaast ook met veel plezier gaan bezighouden met kennisdeling voor en deskundigheidsbevordering van IDO-medewerkers. Met als kers op de taart: de eerste landelijke IDO Dag op 14 maart 2023. En met als mooie mijlpalen bijna 700 IDO’s en meer dan 100.000 inwoners die wat verder geholpen zijn bij het IDO. Ik ben blij en trots dat ik hier mijn steentje aan bijgedragen heb.

Nu ben ik toe aan een nieuwe fase in mijn leven. Ik ga even rust nemen en ‘hangen in het ondertussen’, zoals antropologe dr. Danielle Braun een overgangsfase zo mooi beschrijft.

Heel veel dank aan alle collega’s bij de KB, de bibliotheekorganisaties en alle partners met wie ik de afgelopen jaren met veel plezier heb samengewerkt. 

Bibliotheken zitten voor altijd in mijn hart, dus wie weet tot ziens! 

Hartelijke groet,
Stephanie Verhagen