Logo
Afbeelding
Werkplan

Werkplan

In 2021 gaan de bibliotheken en POI’s die deelnemen aan Haal meer uit data echt oefenen in de praktijk. Aansluitend op de sessies uit 2020 zijn de deelnemers voor de zesde sessie aan de slag gegaan met de eerste concrete challenge: het maken van een eigen werkplan rondom datageïnformeerd werken.
Inhoudsblokken

In dit werkplan formuleer je jouw eigen leerdoelen voor 2021. Dit geeft houvast om te bepalen hoe je meer datageïnformeerd aan de slag kunt gaan. In het werkplan beschrijf je je leerdoel(en) voor dit jaar: wat wil je op het gebied van datageïnformeerd werken bereiken, en wat heb je daarvoor nodig?

In 2020 hebben we een start gemaakt om datageïnformeerd werken in de praktijk te brengen. Om de leerdoelen voor je werkplan samen te stellen is het heel nuttig om nog eens terug te blikken op de ingrediënten voor datageïnformeerd werken.

In onderstaand werkplanformat kun je jouw doelen en acties toevoegen. Uiteraard ben je vrij om het format naar jouw eigen wens en inzicht aan te passen. Je kunt ook de invulbare PDF gebruiken.

Afbeelding
Stappenplan HAMUD