Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Kennismakingssessie Samen naar werk

Datum: 14 mei 2024
Tijd: 14:00 tot 15:00
Locatie : Online via Zoom
Wil jij jouw bibliotheek nog aantrekkelijker maken en dé ontmoetingsplaats zijn voor werkzoekenden én werkenden die aan hun loopbaan willen werken? Dat kan! Met het Samen naar werk-programma biedt JobOn exclusief voor bibliotheken een compleet pakket van trainingen en workshops voor mensen die zich willen blijven ontwikkelen in hun loopbaan. Zo zet je jouw bibliotheek in 2024 nog beter op de kaart.
Inhoudsblok
JobOn, logo

Tijdens deze kennismakingssessie neemt JobOn je mee in haar aanbod en de wereld van een leven lang ontwikkelen. Het aanbod kun je dankzij landelijke inkoop gratis inzetten in jouw bibliotheek. Je bent welkom op een van onderstaande data.

Toolkit: 16 workshops en loopbaanspellen

JobOn helpt je om gemakkelijk interactieve netwerkbijeenkomsten te organiseren in de vorm van workshops, zoals Inzicht in jouw talenten, Jouw voorstelpitch, Droombaanspel of Op zoek naar meer Werkgeluk. Concreet biedt JobOn hiervoor een (digitale) toolkit aan, bestaande uit 16 kant-en-klare trainingen, workshops en loopbaanspellen voor de doelgroep. Met diverse werkvormen die je zowel on- als offline kunt inzetten. En ondersteunende documenten zoals uitgebreide beschrijvingen, voorbeeldteksten en een stappenplan. JobOn adviseert en coacht je waar nodig bij de organisatie. 

Leerdoelen

  • Ontwikkel nieuwe dienstverlening
  • Breid je programmering uit voor werkzoekenden en werkenden
  • Verbreed je programma met aanbod rondom leven lang ontwikkelen 

FutureLab programma voor 50+

Ook kun je dit jaar gebruikmaken van het FutureLab programma-aanbod van JobOn. Een uitgebreid online programma voor 50-plussers rond digitale vaardigheden & ontwikkelingen in de huidige arbeidsmarkt. 

Nog in ontwikkeling

Verder ontwikkelt JobOn een pilot met 4 workshops voor nieuwkomers over werk & solliciteren (Engelstalig) voor bibliotheken. 
Daarnaast komt JobOn dit najaar met een volledig georganiseerd en gecoördineerd programma voor bibliotheken met zo'n 10 online workshops met gastsprekers (tegen meerprijs). 
Meer hierover hoor je tijdens deze kennismakingsessie.

Meer informatie en aanmelding

Klik voor meer informatie en aanmelden.

In je agenda zetten

Je kunt deze sessie in je Outlook-agenda zetten: klik op het ICS-icoontje in de grijze balk hierboven. Download het ICS-bestandje en sla het op. De sessie staat in je agenda.