Informatie voor het bibliotheeknetwerk

Bieden jullie De Slimme Nieuwslezer al aan?

Nieuwsbericht
Vergelijken
7 juli 2023
Deze gratis digitale krant voor volwassenen en jongeren biedt dagelijks nieuws en schrijfoefeningen. Hiermee kunnen deelnemers oefenen met begrijpend lezen en schrijven. De krant bevat iedere dag het nieuws van vandaag met een uitleg van de moeilijke woorden. Er is nu een animatie die uitlegt wat De Slimme Nieuwslezer biedt.
Inhoudsblokken
De Slimme Nieuwslezer, schermafbeelding

De Slimme Nieuwslezer is onderdeel van de educatieve content die de KB inkoopt. Jouw bibliotheek of taalhuis kan het daarmee zonder licentiekosten inzetten. Daarom kan iedereen De Slimme Nieuwslezer gratis gebruiken, zowel thuis als in de bibliotheek. Ook wie geen lid is.

Bekijk De Slimme Nieuwslezer

Meer weten? Bekijk de korte en aantrekkelijke animatie voor vrijwilligers en medewerkers met een heldere uitleg over de belangrijkste aspecten van De Slimme Nieuwslezer. Anderen op dit aanbod attenderen? Dat kan ook: je mag de animatie vrij verspreiden. Ga naar www.nieuwslezer.bibliotheek.nl voor meer informatie en om de animatie direct te bekijken. De animatie plaatsen of delen? Dit is de link: https://vimeo.com/840427483?share=copy

Animatie voor publiek

Daarnaast is er een verkorte publieksversie die je op de website van jouw bibliotheek kunt plaatsen. 
Dit is de link naar de publieksversie: https://vimeo.com/ediabv/oefennlmetdsn?share=copy 

Meer informatie

De Slimme Nieuwslezer is ontwikkeld door EDIA. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Raymond Manders van EDIA.