Gratis werkboek Klik & Tik

12 augustus 2021
De actie gratis exemplaren van het werkboek Klik & Tik blijkt een schot in de roos. Daarom stellen we een extra voorraad beschikbaar voor bibliotheken die te laat waren. Nu geldt echt: op = op!

Het gaat om het werkboek Klik & Tik bij de cursussen De basis, Het internet op en Samen op ’t web.

Bekijk het werkboek op de website van de uitgever Eenvoudig communiceren.

tekst klik en tik het internet op

Stuur een e-mail naar info@eenvoudigcommuniceren.nl met als onderwerp ‘Bestelling Klik & Tik KB’. Vermeld in deze mail in ieder geval:

• het gewenste aantal exemplaren (maximaal 50 per bibliotheekorganisatie)
  • het afleveradres van de bibliotheek

Let op: de voorraad is beperkt, dus wacht niet te lang met bestellen.

De KB betaalt de werkboeken en Eenvoudig communiceren neemt de verzendkosten voor haar rekening.

Herziening werkboek

Het werkboek Klik & Tik voor de cursussen De basis, Het internet op en Samen op 't web wordt begin volgend jaar bijgewerkt. Het gaat om een aantal aangepaste links en mogelijk een enkele andere wijziging. Een overzichtje hiervan verschijnt in een pdf. De huidige versie blijft ook na de herziening prima bruikbaar.

Werkboek Klik & Tik, omslag