Subsidie aanvragen Kwaliteitsimpuls Laagtaalvaardige ouders

8 juni 2021
Je kunt nog tot 1 juli subisidie aanvragen voor de Kwaliteitsimpuls Laagtaalvaardige ouders. Hiermee kan jouw bibliotheek activiteiten voor deze doelgroep versterken en borgen. Dit hoeven geen nieuwe activiteiten te zijn. Inspiratie nodig?

Het gaat om alle activiteiten van de bibliotheek die een focus hebben op laagtaalvaardige ouders. Wil je een nieuwe activiteit opzetten? Of een lopende activiteit versterken en borgen? Of ben je een aanbod klein begonnen en wil je dit uitbouwen? Gebruik dan hiervoor de subsidie.

Moeder en dochtertje bekijken beeldscherm

Laat je inspireren door 8 succesvolle en kansrijke aanpakken van bibliotheken, met voorbeelden uit de praktijk én stappenplannen.

Overweeg je een aanvraag te doen, maar weet je niet of jouw project geschikt is? Neem dan vooral contact op met de contactpersoon van jouw POI of de KB.

Meer inspiratie vind je in de gelijknamige Biebtobieb-groep, zoals dit filmpje over het project Praatjesmakers van Bibliotheek Hengelo.

Kennisdeling

In de zomer wordt meer bekend over de kennisdelingsbijeenkomsten die na de zomer plaatsvinden.