Terugkijken Update Digitale inclusie

Vergelijken
11 november 2021
De Update Digitale inclusie op 4 november is goed bezocht. Voornamelijk online, maar ook offline werden er veel ervaringen gedeeld. In totaal waren er ruim 90 mensen aanwezig. Na het goede nieuws over de verlenging van het programma Digitale inclusie en de verhoging van de subsidie, lag de focus op monitoring. De Outputregistratietool is uitgebreid besproken. Er zijn veel ervaringen gedeeld en suggesties voor verbetering gedaan.

We zijn blij met de enthousiaste deelname,. Dank daarvoor. We verwerken jullie bevindingen en wensen. Daarbij maken we onderscheid tussen zaken die snel toegepast kunnen worden en meer ingrijpende zaken die een iets langere termijn vragen. Daarnaast beantwoorden we de vragen die we in de bijeenkomst niet konden meenemen. De online deelnemers waren heel actief in de chat. Deze vragen en wensen nemen we ook mee, ook rond andere onderwerpen dan de registratietool.

Deelnemers in de zaal, met interruptiemicrofoon

We informeren jullie over de voortgang via deze website en de nieuwsbrief Bibliotheek en basisvaardigheden en de Bnetwerk-nieuwsbrief.

Heb je de bijeenkomst gemist of wil je nog iets terugkijken? Bekijk dan de opname van de sessie.
Je kunt ook de presentatie downloaden.

Vragen en suggesties

Vragen en wensen blijven welkom.
Reacties over de Outputregistratietool kun je sturen aan Annemiek van de Burgt.
Met reacties over het programma Digitale inclusie kun je terecht bij Anne-Marie van der Poel of Maaike Toonen.

Collage van 6 foto's van de fysieke bijeenkomst