Video-interviews over IDO-medewerkers

6 november 2020
Voor de provinciale bijeenkomst voor Brabantse en Utrechtse bibliotheken zijn 3 video-interviews opgenomen: Henriëtte Loosen (Nieuwe Veste), Tessa Persijn-De Bie (Bibliotheek Midden-Brabant) en Yvonne de Groot (NOBB) vertellen hoe de frontoffice-medewerkers zijn gestart met het IDO en hoe zij dit hebben ervaren. Bekijk ze alledrie en laat je inspireren.
Body

Henriëtte Loosen, Nieuwe Veste in Breda - Met vragen als: Wat is de gekste vraag die je gehad hebt? Welke doelgroep gebruikt het IDO het meest?

Tessa Persijn-De Bie, Bibliotheek Midden-Brabant - Interview over andere manieren om de doelgroep te bereiken in coronatijd, onder meer door een hulplijn op te zetten en een alternatief belastingspreekuur.

Yvonne de Groot, NOBB - Ervaringen van frontoffice-medewerkers rond de bemensing van het IDO, de tijd die het IDO kost en de werkwijze.